×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 16. januar 2020, kl. 19:30

Musikalsk sogneaften: UNDSKYLD HR.

Kollerup-Fjerritslev-Hjortdal

 

16. januar inviterer Kollerup-Fjerritslev Menighedsråd til en musikalsk sogneaften med Kai Normann Andersen, som huskes for sit store repertoire af danse- og revyviser og sange, der næsten alle giver udtryk for et lyst og naturligt, men særdeles gedigent talent.

Koncerten byder på en genhør med nogle af de mest elskede sange som »Du gamle måne«, »Musens sang«, »Hot hot«, »Titte til hinanden« − og selvfølgelig »Undskyld Hr. – må jeg byde dem et kirsebær«.

Har man lyst, bliver der også mulighed for at synge med på to forrygende potpourrier.

Sang og musik leveres af Kirsten Stokholm Jørgensen (kendt her i 9690 fra Kirkebillen.dk), Morten Andersen Krogh og Christina Beltoft, der alle er uddannet fra Musikkonservatoriet.

Sopranen Kirsten Stokholm Jørgensen er diplomuddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium og har i mange år været freelance koncertsanger og kirkesanger. Hun har gennem årene sunget opera, operette, musical og givet adskillige solokoncerter i kirker og musikforeninger. Læs mere på www.kirsten-stokholm.dk

  • Torsdag 16. januar kl. 19.30 i Fjerritslev Kirke
    »Undskyld Hr.« − en Kai Normann Andersen-aften med trioen Christina Beltoft, Morten Andersen Krogh og Kirsten Stokholm Jørgensen
    Billetter à kr. 50 inkl. kaffe sælges ved indgangen
Koncert i Fjerritslev Kirke - med Kai Normann Andersen sange/melodier
Sted Borups Alle 7, 9690 Fjerritslev
Pris
Kr. 50,00 for koncert og kaffe