×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 15. november 2019, kl. 18:30

BEMÆRK ÆNDRET DATO I FORHOLD TIL KIRKESIDEN I FJERRITSLEV UGEAVIS 24. SEPTEMBER

Jagtgudstjeneste med middag

Kettrup-Gøttrup

Menighedsrådet i Kettrup-Gøttrup er ikke bange for at gå nye veje for at skabe muligheder for, at folk fra mange forskellige sammenhænge føler sig hjemme i kirkens fællesskab.

Fredag 15. november inviterer præst og menighedsråd således til noget så utraditionelt på disse kanter som en jagtgudstjeneste, akkurat som man gennem mange generationer har holdt høstgudstjeneste.

Alle interesserede – aktive jægere såvel som alle andre – mødes i Kettrup Kirke kl. 18.30, hvor der er pyntet op med jagttrofæer, gran og andet i kirkerummet. Jagthornsblæsere fra Aabybro sørger for både præludium (»jagten begyndt«) og postludium (»jagten slut«), ligesom der vil være et par numre på horn undervejs i gudstjenesten.

Kl. 19.30 har tidligere hotelejer Niels Christensen, der er nabo til kirken, dækket op til en lækker vildtmiddag i præstegårdens konfirmandstue, og under kaffen vil Preben Røge fra Vester Thorup fortælle om det igangværende projekt med at komme de uønskede mårhunde i naturen til livs.

Deltagelse i arrangementet er gratis, men af hensyn til kokken beder vi om tilmelding til spisning via menighedsrådsformand Kent Røge, telefon 40 60 51 51, senest tirsdag 12. november.

  • Fredag 15. november kl. 18.30 i Kettrup Kirke
    Jagtgudstjeneste med efterfølgende spisning og foredrag i konfirmandstuen
Medvirkende
Henning Smidt
Sted Kettrup Kirke