×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 9. november 2019, kl. 10:00

Bongo for de LIDT store - musikalsk legestue 4-7 år

Har du en prins eller prinsesse, superhelt, hyggetrold, sanglærke, fodbold- eller fløjtespiller, der skal med til Bongo for de LIDT store?

Lørdag 9. november fortsætter vi nemlig med det nye tiltag, der bygger videre på 9690-kirkernes Børnebongo for 1-3-årige.

Bongo for de LIDT store er for 4-7-årige sammen med en voksen, og det foregår denne gang i Fjerritslev Kirke.

Hvad sker der så? Vi synger, laver musik, spiller trommer, blæser sæbebobler, går på opdagelse i kirken, laver krea, rasler, får en lillebitte historie og meget andet. Der er også boller, kaffe og juicebrikker ved cafébordene i dåbsværelset − og det hele er ganske gratis!

Kommer I? Så vær søde at fortælle os det, så vi véd, hvor mange vi bliver! lyder det fra Kirsten »Kirkebille« Stokholm og sognepræst Gitte Kibsgaard-Vester.

  • Lørdag 11. januar kl. 10.00 i Fjerritslev Kirke
    Bongo for de LIDT store – musikalsk legestue 4-7 år
    Tilmelding på telefon 98 22 50 19 eller gkv@km.dk

Børnebongo ledes af Kirsten (Kirkebillen) Stokholm, der er uddannet sanger og musikpædagog fra konservatoriet og mor til tre. 

Kirsten har tidligere undervist i børnerytmik i musikskoler og børnehaver, hun har haft musikalsk legestue i flere kirker og underviser desuden i babysalmesang i Fjerritslev Kirke. 

Kirsten arbejder som freelance sognemedhjælper i Kirkebillen, hvor hun laver diverse undervisnings- og underholdningstilbud for børn, børnefamilier og unge. 

Læs mere på www.kirkebillen.dk eller www.facebook.com/kirkebillen – og kontakt Kirsten personligt på ovenstående nummer, hvis du har spørgsmål.

Medvirkende
Kirsten Stokholm og Gitte Kibsgaard-Vester
Sted Borups Alle 7, 9690 Fjerritslev
Pris
Gratis