×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 22. august 2019, kl. 19:30

Den nordjyske sanger og sangskriver Mary May Love – alias Annemarie Jensen – gæster Kettrup Kirke torsdag 22. august som led i koncertrækken Musik i Han Herred.

Annemarie Jensen er født og opvokset på Lundergaards Mark og gik i folkeskole i Moseby, efterskole i Aabybro, gymnasium i Brønderslev samt rytmisk daghøjskole og musikkonservatorium i Aalborg.

Mary May Love, som blev kunstnernavnet, har tre udgivelser bag sig, den seneste i 2014 med titlen »One Day I Will Be Feeling Fine Again«. Et smukt og blødt album, som blev lavet i Austin, Texas i USA, hvor hun i flere år fandt inspiration til sine sange med en lyd af skæv, melodisk pop og blød country.

Nu er hun bosat i Aalborg og har endnu et album i støbeskeen – denne gang også med danske tekster.

Mary May Love har efterhånden spillet en lang række af koncerter i Danmark og er kendetegnet som en kunstner med en indtagende og nærværende optræden. Med sin underspillede nordjyske humor fanger hun publikum i sine fortællinger om sangene og synger sig direkte ind i hjertet hos alle med sin varme og fængende stemme. 

Senest har hun allieret sig med to kvindelige musikere, Johanne Andersson (cello, kor og melodica) og Kristina Anna (kor og percussion). Sammen byder de tre også på fortolkninger af deres fælles yndlingssange, især med fokus på traditionelle, smukke vokalharmonier i forskellige countryklassikere.

Menighedsrådet står bag koncerten, og der er fri adgang med mulighed for at give et frivilligt bidrag til arrangementet. 


Medvirkende
Henning Smidt
Sted
Kettrup Kirke
Pris
Gratis adgang. Frivillige gaver modtages gerne