×

Advarselsmeddelelse

  • This event has already taken place.
Tirsdag d. 13. august 2019, kl. 19:30

Sommerens koncertrække Musik i Han Herred fortsætter tirsdag 13. august kl. 19.30 i Gøttrup Kirke med besøg af Dual Aura.

Duoen består af den danske prisbelønnede og solistuddannede blokfløjtenist Monica Schmidt Andersen og én af Australiens førende barokviolinister, Ben Dollman. Ben har haft en ledende rolle i Australian Brandenburg Orchestra i mere end 15 år.

De to musikeres tema er »Traveller’s Tales«, som er en fortælling om at være rejsende og om mødet med et menneske fra den anden side af jorden. Musikken består af traditionel og ny folkemusik samt barokmusik, og programmet bliver spillet helt uden noder. Publikum kommer med på en rejse med musikken i centrum og med små humoristiske indslag undervejs.

Monica Schmidt Andersen indledte samarbejdet med Ben Dollman efter en tidlig musikfestival i Ungarn i 2015. Deres fælles interesse for at eksperimentere med den klassiske koncertform og den måde, man formidler sin musik til publikum på, ledte til deres første turné i Australien i 2017 samt efterfølgende turnéer i Nordeuropa og Australien i 2018, hvor de også har indspillet deres første album.

Der er fri adgang til koncerten med mulighed for at give et frivilligt bidrag til arrangementet.

Medvirkende
Dual Aura: Monica Schmidt Andersen (fløjte) og Ben Dollman (violin)
Sted
Gøttrup Kirke
Pris
Gratis adgang. Frivillige gaver modtages gerne