Lørdag d. 27. april 2019, kl. 10:00

Elsker du babysalmesang, og er du egentlig lidt træt af, at dit barn er blevet for stort til den aktivitet – så fortvivl ikke!

I FOLK & KIRKE 9690-samarbejdet tilbyder vi i foråret 2019 Børnebongo i Klim Kirke for alle børn i alderen 1-3 år sammen med mor/far eller en anden voksen. 

Børnebongo er en naturlig forlængelse af babysalmesang. Vi vil stadig synge og danse til enkle salmer og børnesange. Vi vil stadig lege med rasleæg, tørklæder, sæbebobler og faldskærm – men det generelle aktivitetsniveau vil være højere til Børnebongo og tilpasset alderen på de børn, der er tilmeldt. 

Børnebongo foregår over 10 gange og varer ca. 45 minutter og derefter tid til en forfriskning og lidt snak. 

Der er tilmelding til Børnebongo via mail kirsten@kirkebillen.dk eller sms 22 98 66 23.

Børnebongo ledes af Kirsten (Kirkebillen) Stokholm, der er uddannet sanger og musikpædagog fra konservatoriet og mor til tre. 

Kirsten har tidligere undervist i børnerytmik i musikskoler og børnehaver, hun har haft musikalsk legestue i flere kirker og underviser desuden i babysalmesang i Fjerritslev Kirke. 

Kirsten arbejder som freelance sognemedhjælper i Kirkebillen, hvor hun laver diverse undervisnings- og underholdningstilbud for børn, børnefamilier og unge. 

Læs mere på www.kirkebillen.dk eller www.facebook.com/kirkebillen – og kontakt Kirsten personligt på ovenstående nummer, hvis du har spørgsmål.

Datoer for Børnebongo foråret 2019:

  • 26. januar
  • 2. februar
  • 2. marts
  • 16. marts
  • 23. marts
  • 6. april
  • 27. april

NYT: Børnebongo for 3-6-årige

Lørdag 4. maj lancerer vi et nyt tilbud et par gange om året

Medvirkende
Kirsten Stokholm og Gitte Kibsgaard-Vester
Sted
Klim Kirke
Pris
Gratis