×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 14. november 2019, kl. 19:30

Sogneaften med fokus på Rumænien

Kollerup-Fjerritslev-Hjortdal

 

Torsdag 14. november inviterer Kollerup-Fjerritslev Menighedsråd til en sogneaften, hvor aftenens gæst er Poul Erik Grønhøj, der er tidligere lærer på Bjerget Efterskole og i dag er stærkt engageret i kristent hjælpearbejde i Rumænien.

Poul Erik Grønhøj – også kendt som Plik – var i april i Rumænien for at lave el i en kirke og et læringscenter. Derefter spurgte man dernedefra, om Poul Erik og hans team ville komme tilbage og montere det færdigt. Det skete i uge 41, hvor et hold på fem personer tog af sted.

Poul Erik møder i Rumænien flere voksne analfabeter, der længes efter at få lært at læse, regne og skrive.

− Kommunen har lovet at stille lærerkræfter til rådighed, bare vi har lokalerne til det. Det er vi tæt på. Derfor var det vigtigt, at vi kom ned og gjorde dét færdigt, som vi var begyndt på.

− Der er sket en hel del på de tre år, der er gået, siden jeg begyndte at rejse til Rumænien for ACTIVE CARING. Og da det ikke er første gang, jeg fortæller om Rumæniensprojekter i Fjerritslev Kirkecenter, vil jeg denne gang koncentrere mig mere om: Hvordan gik det så? Noget er fremskridt, andet er tilbageskridt, fortæller Poul Erik.

Man kan med fordel forberede sig på billedforedraget ved at se eller gense Horisont-dokumentaren »Mor forlod os for et arbejde« på DR1 fra 21. oktober i år via webadressen kortlink.dk/23a9u

− Det er den virkelighed, vi og vores samarbejdspartnere arbejder med i et af områderne, tilføjer Poul Erik.

  • Torsdag 14. november kl. 19.30 i Kirkecentret
    Sogneaften med Poul Erik Grønhøj fra ACTIVE CARING


Der serveres kaffe og brød: pris kr. 30,00

Sted Kirkecentret
Pris
30,00 for kaffe og brød