×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 25. maj 2019, kl. 16:00

Vänskab – på tværs af landegrænser

Kollerup-Fjerritslev

Lørdag 25. maj vil Danmark og Sverige mødes i Fjerritslev. Der bliver ikke tale om kamp, men herlig samklang. Fjerritslev Bykor får nemlig besøg af sit svenske venskabskor, Ta Ton fra Göteborg. Korene har gennem 20 år været sammen på skift hvert andet år. En weekend i maj bliver sat af til at mødes, genopdage venskaber, stifte nye og ikke mindst synge sammen og for hinanden.

Men ikke nok med det: Der bliver også anledning for lokalbefolkningen i og omkring Fjerritslev til at nyde korenes stemmer. Kollerup Kirke danner ramme om en dejlig forårskoncert lørdag eftermiddag. Koncerten bliver delt i tre, hvor korene synger hver for sig, mens der sluttes af med en fælles afdeling.

Publikum kan glæde sig til at høre svenskerne synge smukke svenske forårs- og sommersange og et enkelt nummer fra ABBA’s store repertoire, nemlig den smukke »I Have a Dream«.

Fjerritslev Bykor viser deres store kunnen ud i flerstemmig korsang. Der vil være danske forårssange, både kendte og mindre kendte, såsom »Grøn er vårens hæk«, »Hilsen til forårssolen« og »Et hav, der vugger sig til ro nu«. Koret er glad for at synge på engelsk og har derfor også numre som Coldplays »Viva la Vida«, John Rutters »Look at the World« og John Høybyes »Spring Morning« på repertoiret.

Fjerritslev Bykor og Ta Ton slutter koncerten af med tre fælles numre, heriblandt »Vänskab«, hvor melodien er skrevet af Joseph Hayden.

Efter koncerten samles korene til festmiddag på Fjerritslev Vandrerhjem, hvilket altid er en fornøjelig affære med god mad og ikke mindst underholdning, hvor medlemmer fra korene stiller op med lidt sjov og morskab.

Fjerritslev Bykor dirigeres af Kaj Pries og ledsages af Anders Krogh på klaver, mens Ta Ton dirigeres af Wojciech Gluch.

Vel mødt til en dejlig eftermiddag i forårets tegn.

  • Lørdag 25. maj kl. 16.00 i Kollerup Kirke
    Forårskoncert med Fjerritslev Bykor og Ta Ton fra Göteborg
    Fri entré

Sted Kollerup Kirke
Pris
Fri entré