Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Børnekirke i Skræm kirke

NOV
26

Børnekirke i Skræm kirke


Dato Lørdag d. 26. november 2022, kl. 10:00
Sted skræm kirke, Skræmvej 25, Skræm, 9690 Fjerritslev
Medvirkende
Inger Øeby Pedersen
Børnekirke i Skræm kirke

BØRNEKIRKE DEN  26. NOVEMBER kl 10.00 I SKRÆM KIRKE FOR ALLE SMÅBØRNSFAMILIER

OBS: Børnekirken er flyttet en uge frem (Den var først annonceret til 19. november)

Denne lørdag formiddag, førend 1. søndag i advent, får vi englebesøg. Vi skal høre fortællingen om Jomfru Maria, der får besøg af verdens største engel og se et gammelt fad med den samme engel. (Dåbsfadet i Skræm kirke). Vi skal også synge til orgelmusik. Efter en halv times kirkegang, kører vi ned i præstegården og spiser boller og englekage og tænder ”fredslyset.”

 Lidt om Haverslev, Skræm, Bejstrup Børnekirke:

Gennem de sidste 12 -13 år har vi haft Børnekirke her. Børnene ved, at det betyder kirkegang med salmer og sange, som de kender og bibelhistorie med bamser, dukker og måske konfirmander. Børnene ved også, at bagefter spiser vi i konfirmandstuen, tegner på papir og tavle og står på hovedet i præstegårdens kendte legekasser. De voksne ved, at det er ren hygge, når kaffen kommer på bordet og børnene føler sig hjemme.

Tidligere var børnekirken altid fredag aften med ”sammenskuds-tag-selv-aftensmad” efter kirke. Børnekirkens allerførste børn er for længst konfirmeret; og nu har de helt unge børnefamilier besluttet, at vi, i hvert fald ved vintertide, holder børnekirke lørdag formiddag i stedet for fredag aften, men ”festen” er den samme for både børn og forældre.

 KOM OG GØR VORES BØRNEKIRKE-FAMILIE STØRRE ENDNU!

Hilsen Inger