Udgivet man d. 18. maj 2020, kl. 14:06

Gudstjenester i kirken åbner igen – stor glæde!

Vi skal som alle andre selvfølgelig åbne vores gudstjenester med restriktioner, der kan kræve lidt indlæring at håndtere. Når vi er i kirke, skal vi ”spritte af”, holde afstand, undgå håndtryk, kram o.l. – vi er blevet gode til at passe på hinanden og det skal vi.    

Eftersom vi gerne vil synge vores salmer sammen til gudstjenester, skal vi holde en afstand på 2 meter til dem, vi ikke normalt er tæt på. Så vi skal blot bruge hele kirkens areal.    

Antallet af tilladte kirkegængere er opgivet til 1 for hver 4 kvadratmeter. I nogle kirker kan det godt betyde, at der vil blive pladsproblemer, og derfor åbner vi i første omgang for gudstjeneste i de tre største kirker i den kommende uge. 

Man er meget velkommen til at kontakte præsten i den kirke, man gerne vil til gudstjeneste for at høre nærmere om forholdene. Vi opdaterer fortløbende på www.folkogkirke9690.dk og vores Facebookside. Over for jer, der måtte komme og opleve, at gudstjenesten allerede er så fyldt, at man ikke må være flere, beklager vi så dybt!

 Der holdes gudstjeneste følgende steder:

Kristi himmelfartsdag 21/5

Fjerritslev 10.30 Lotte Heftye 

 Haverslev 10.30 Inger Øeby 

 Kettrup 10.00 Henning Smidt

 

Søndag den 24/5

Fjerritslev 10.30 Lotte Heftye 

 Bejstrup 10.30 Inger Øeby 

 Kettrup 10.00 Henning Smidt

Kategorier Nyheder