Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Set fra min kirkebænk v/Trine Svestad

Set fra min kirkebænk v/Trine Svestad


# Synspunkt
Udgivelsesdato Udgivet tirsdag d. 11. februar 2020, kl. 10:38
Set fra min kirkebænk v/Trine Svestad

Af Trine Svestad, Fjerritslev

Jeg holder meget af de små kirker. Jeg føler en fred og ro i mit sind, når jeg er i kirke. Jeg bor i Fjerritslev, men er blevet glad for at gå i Kettrup Kirke ved Henning Smidt, og jeg føler mig meget velkommen dér.

Når vi kommer, får vi udleveret en folder, altid med et smukt billede på forsiden. I folderen står, hvad der skal ske denne søndag. Jeg tager to eksemplarer, da min søster får det ene. Hun er flyttet fra Frankrig til Farum. Når vi besøger dem, går vi i kirke dér, ligesom de gør det samme her.

Jeg nyder lyden af kirkeklokken, når graver Ole Mikkelsen kalder til gudstjeneste.  Jeg har en bestemt plads i kirken og holder af musikken både fra klaver og orgel, ikke mindst præ- og postludierne og den stille musik efter prædikenen. Vi synger gerne de nye salmer under ledelse af vores dygtige organist Bettina Slot Christensen og kirkesanger Lisbet Bodilsen. På skift læses dagens bibeltekster af en fra menigheden.

Når jeg er i kirken, går mine tanker ofte til min søn Lars, som døde af kræft i 2016, 39 år gammel. Jeg bliver fortrøstningsfuld, og tingene får mening.