Udgivet tir d. 11. feb 2020, kl. 10:14

23. februar er det fastelavnssøndag, og traditionen tro inviterer præster, menighedsråd samt kirkernes medarbejdere og frivillige fra 9690-sognene til fastelavnsgudstjenester med efterfølgende festivitas i form af tøndeslagning og servering.

Klim-Vester Thorup-Vust
Klim Kirke kl. 10.30

Der er gudstjeneste i børnehøjde, og kom gerne udklædte. Derefter er der spisning i Klim Forsamlingshus, og eftermiddagen fortsætter med tøndeslagning samt kakao og boller. Pris i alt kr. 60 for voksne og kr. 30 for børn. Tilmelding til spisning senest onsdag 19. februar hos menighedsrådsformand Irma Overgaard Sørensen på telefon 24 27 08 78. FDF, Klim Landsbyforening og menighedsrådet står bag arrangementet.

Kollerup-Fjerritslev-Hjortdal
Fjerritslev Kirke kl. 10.30

En gudstjeneste i børnehøjde for hele familien i anledning af fastelavn. Store som små må meget gerne komme udklædte. Vores minikonfirmander medvirker med to sange, vi har øvet. Efter gudstjenesten er der tøndeslagning i Kirkecentret, hvor vi kårer årets kattekonge. Der serveres fastelavnsboller, sodavand og kaffe. Velkommen! lyder det fra minikonfirmandholdet Dorte Mejdahl, Jan Rox og Lotte Sandø Heftye.

Kettrup-Gøttrup
Gøttrup Kirke kl. 13.30

Først er der en kort gudstjeneste i børnehøjde, hvor dukken Frida sikkert kommer udklædt, ligesom alle andre også gerne må. Bagefter arrangerer Ørebro Boldklub en fastelavnsfest på Ørebroskolen med både tøndeslagning og fastelavnsboller. Pris pr. person kr. 30 (fra 3 år og op). Velkommen begge steder! opfordrer sognepræst Henning Smidt og Vibeke Kjær Kloster fra boldklubben.

Haverslev-Skræm-Bejstrup
Bejstrup Kirke kl. 13.30

Alle børn må gerne møde udklædte til gudstjenesten, hvor vi selvfølgelig skal synge og høre bibelhistorie. Bagefter er der festligheder i både Haverslev Forsamlingshus og Bejstrup Forsamlingshus med tøndeslagning, og hvad der hører sig til. Præcis som det plejer at være. Sognepræst Inger Øeby Pedersen håber, at børn og voksne fra alle Trekroner-sognene møder hinanden i kirken først.

Kategorier Nyheder