Udgivet tir d. 14. jan 2020, kl. 13:25

»Undskyld Hr.« er titlen på et varieret program med den tidløse komponist, der skrev over 900 melodier

Torsdag 16. januar inviterer Kollerup-Fjerritslev Menighedsråd til en musikalsk sogneaften med Kai Normann Andersen, som huskes for sit store repertoire af danse- og revyviser og sange, der næsten alle giver udtryk for et lyst og naturligt, men særdeles gedigent talent. Over 900 melodier kendes fra hans hånd, og mange er så tidløse, at de høres igen og igen i vore dage.
Koncerten byder på en genhør med nogle af de mest elskede sange som »Du gamle måne«, »Musens sang«, »Hot hot«, »Titte til hinanden« − og selvfølgelig »Undskyld Hr. – må jeg byde dem et kirsebær«.
Har man lyst, bliver der også mulighed for at synge med på to forrygende potpourrier.
Sang og musik leveres af Kirsten Stokholm Jørgensen, der er kendt over hele Nordjylland som »rullende« sognemedhjælper via Kirkebillen.dk, samt Morten Andersen Krogh og Christina Beltoft, der alle tre er uddannet fra Musikkonservatoriet.
Sopranen Kirsten Stokholm Jørgensen er diplomuddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium og har i mange år været freelance koncertsanger og kirkesanger. Hun har gennem årene sunget opera, operette, musical og givet adskillige solokoncerter i kirker og musikforeninger.
Billetter à kr. 50 inklusive kaffe sælges ved indgangen til kirken. Undervejs i koncerten bliver der en kort kaffepause.

Kategorier Nyheder