Udgivet tir d. 14. jan 2020, kl. 11:57

9690

Frem til udgangen af marts kan man som besøgende i Kirkecentret opleve to nye kunstnere, der har udsmykket væggene i multisalen. Det er henholdsvis Anni Pedersen, Fjerritslev, og Charlotte Andersen, Skræm. 

Anni Pedersen fortæller:

− Jeg modtog undervisning på Ranum Kunstskole 1993-96 i maleri, tegning, grafik og skulptur. Inspirationen til mine billeder får jeg oftest i naturen samt synstryk fra dagligdagen, set i et sekund og på lærredet udviklet til en verden i uendelighedens perspektiver.

Jeg maler oftest abstrakt med en ekspressiv tilgang til billedet. Jeg bruger farve og stoflighed til at gengive nogle stemninger, der trænger sig på. Men der findes ingen enkle løsninger på, hvordan et billede skabes. Jeg maler spontant − mine følelser bestemmer, hvornår et billede er færdigt. For mig er det farverne og samspillet mellem dem, der er det interessante i processen.

Jeg giver bevidst aldrig mine billeder titel, idet jeg nødig vil fastlåse beskueren af mine tanker, da jeg malede billedet. I stedet vil jeg gerne, at det er op til øjnene, der ser, selv at gå på opdagelse og se, hvad billedet gemmer på.

Charlotte Andersen fortæller:

− Jeg har malet siden 2009 og altid naturalistisk. Jeg maler akryl på lærred og efter fotos. Jeg maler lidt af hvert, men vender altid tilbage til dyr og mennesker, nok fordi jeg er spændt på deres færdige udtryk. 


Kategorier Nyheder