Udgivet af Ejgil Bodilsen, tir d. 12. nov 2019, kl. 13:48

HJORTDAL: Børn, forældre og bedsteforældre fra Naturbørnehuset Søstjernen i Hjortdal fyldte godt op på bænkene i Hjortdal Kirke, da der blev holdt fernisering på en udstilling med engle.

I dagene forud havde børn og pædagoger arbejdet med at fremstille flotte engle i alle størrelser – nogle endda temmelig store! – og nu var tiden kommet til at vise resultatet frem for alle interesserede.

Ferniseringen foregik som en lille højtidelighed, hvor der blev sunget forskellige salmer og sange, og hvor sognepræst Lotte Sandø Heftye fortalte lidt om engle og deres betydning for os mennesker.

Engleudstillingen kan ses i kirken året ud, så den også vil vække glæde hos kirkegængerne gennem hele julen, fortæller Karen Marie Hove Pedersen, der er ansat i Søstjernen og desuden medlem af Hjortdal Menighedsråd.

Naturbørnehuset Søstjernen samt præst og menighedsråd havde inviteret hele sognet til at deltage i ferniseringen på engleudstillingen, der bliver stående i Hjortdal Kirke året ud og således også vil vække glæde i juledagene.

Sognepræst Lotte Sandø Heftye fortalte om englenes betydning for os mennesker, og der var også lejlighed til at synge forskellige salmer og sange med organist Jens Kristian Jensen ved klaveret.

 

Kategorier Nyheder