Udgivet tir d. 12. nov 2019, kl. 13:18

De lokale kirker uddeler igen i år julehjælp til trængte familier

9690

Af sognepræst Henning Smidt på vegne af menighedsrådene

Julen kan være en økonomisk belastning for mange familier, og derfor glæder det os, at vi også i år har mulighed for at række en økonomisk hjælpende hånd til særligt vanskeligt stillede familier i vores område.

Pengene kommer især fra høstgudstjenesterne og Kirkens Korshærs Genbrugsbutik, som har afsat et beløb hertil, men hvis andre gerne vil bidrage til kirkens julehjælp, siger vi selvfølgelig tak! Beløbet kan afleveres i en konvolut på kirkekontoret eller i postkassen samme sted, Vestergade 16A, mærket »Julehjælp«.

Selv om vi er et meget velstående samfund, er der alligevel også hos os familier, der har svært ved at få tingene til at hænge sammen økonomisk, og som derfor kan have glæde af en lille håndsrækning til julen – måske til den lille ekstra fornøjelse eller til en gave.

Derfor kan du søge om at få et beløb fra kirkens julehjælp ved at aflevere en ansøgning til din lokale sognepræst eller på kirkekontoret i Fjerritslev, Vestergade 16A, i en konvolut mærket »Julehjælp«.

For at komme i betragtning skal konvolutten indeholde en oversigt over husstandens indtægt og udgift og en kort motivation for ansøgningen.

Man skal have bopæl i 9690, og ansøgningsfristen er onsdag 27. november. Så vil vi se på, hvor langt midlerne rækker, og i ugen efter vil der komme besked enten om afslag eller tildeling af julehjælpen.

 

Kategorier Nyheder