Udgivet man d. 16. sep 2019, kl. 13:09

9690

Der er gennem de seneste tre-fire år opbygget en god og frugtbar tradition for fællesarrangementer på tværs af 9690-sognene.

Årets fælles sogneaften finder sted tirsdag 8. oktober kl. 19.30 i Kirkecentret, hvor aftenens foredragsholder er Clement Behrendt Kjersgaard, der er kendt som en skarp ordstyrer i »Debatten« og lignende programmer på DR. Hans emne er: »Folkekirken på godt og ondt – hvor står Folkekirken i dag?«, så der er lagt op til en spændende aften, hvor forskellige holdninger kommer i spil.

Søndag 27. oktober kl. 14.00 holder 9690-kirkerne fælles gudstjeneste, og det sker i år i Klim Kirke, hvor alle fire sognepræster medvirker, ligesom der vil være forskellige musikalske indslag, efterfulgt af hyggeligt samvær med kaffe.

− Vi håber på rigtig god opbakning fra hele 9690 til begge fællesarrangementer. Vi holder kun denne ene gudstjeneste i vore kirker 27. oktober, så velkommen til at gå over sogneskellene for at deltage i det store fællesskab, lyder opfordringen fra Henning Smidt på vegne af 9690-menighedsrådene og de tre præstekolleger. 

Kategorier Nyheder