Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

​Stafet for Livet knyttede bånd på tværs

​Stafet for Livet knyttede bånd på tværs


# Reportager
Udgivelsesdato Udgivet tirsdag d. 3. september 2019, kl. 11:24
​Stafet for Livet knyttede bånd på tværs

9690

Kirken var igen i år rykket ud i telt på Dyrskuepladsen, da der blev afviklet Stafet for Livet til fordel for Kræftens Bekæmpelse i weekenden 31. august og 1. september.

Violeta Cmiljanic fra Kollerup-Fjerritslev Menighedsråd havde for andet år i træk påtaget sig rollen som holdkaptajn, og for hende giver det rigtig god mening, at kirken er med i arrangementet. Der var jo også to præster blandt talerne, fremhæver hun. Pernille Vigsø Bagge fra Løgstør holdt årets Fighter-tale, og Inger Øeby Pedersen fra Bonderup stod for talen ved lørdag aftens lysceremoni.

Violeta fastslår, at der var et fantastisk sammenhold på FOLK & KIRKE 9690’s hold i stafetten, og de 64 deltagere præsterede at gå 889 runder à 700 meter gennem skoven, hvilket blev til godt 622 kilometer i alt. Gåturene bar præg af sang, snak og stilhed.

FOLK & KIRKE 9690’s telt var bemandet i alle 24 timer fra lørdag til søndag middag, og rigtig mange benyttede lejligheden til at kigge indenfor. Her kunne man få en kop kaffe, klippe papirengle eller få sig en god snak om de dybere lag af tilværelsen.

I år blev gæsterne budt velkommen af et stort banner med FOLK & KIRKE 9690’s logo, ligesom alle holddeltagerne havde hvide T-shirts med det flotte logo på, hvilket også blev bemærket og kommenteret.

− Der blev knyttet bånd mellem os i 9690-kirkerne, men også på tværs med andre deltagere. Jeg er rørt over den store opbakning. Alt i alt en fantastisk weekend sammen med mine kirkevenner, opsummerer Violeta.

Se billedgalleri fra FOLK & KIRKE 9690's stand ved Stafet for Livet 2019