Udgivet tor d. 22. aug 2019, kl. 10:43

9690

Igen i år er FOLK & KIRKE 9690 en del af det store folkelige arrangement Stafet for Livet, der afvikles på Dyrskuepladsen i Fjerritslev i weekenden 31. august og 1. september som led i den fælles kamp mod kræft.

Sognepræst Inger Øeby Pedersen, der har været med i årets planlægning, fortæller:

−Vi synes, Stafet for Livet er et godt arrangement og vil gerne bakke op om det. Derfor har vi i 9690-kirkerne i år gjort os særligt umage for at være aktive deltagere. Et lille udvalg med repræsentanter fra alle sogne i 9690 har planlagt, hvordan vi kan gøre vores »kirketelt« hyggeligt både for os selv og dem, som kommer forbi.

I teltet vil vi have et engle- og bønnetræ. Man kan i en lille gåpause klippe sin egen engel og hænge op i træet eller klippe et hjerte, hvorpå man skrive en bøn. Man kan også få kirkekaffe, kage og hjertebolsjer, og man kan trække et »mannakort« med et lille bibelvers og tage med sig i lommen.

Vi er en flok af menighedsrådsmedlemmer og præster, som er i teltet under hele arrangementet, men vi skal også gå og løbe, naturligvis. Derfor har vi fået lavet flotte T-shirts og beachflag med Folkekirkens smukke logo.

Vi vil rigtig gerne have mange, mange flere, som vil gå eller løbe med vores flotte T-shirts. Du kan tilmelde dig på Stafet for Livets hjemmeside i gruppen FOLK & KIRKE 9690. Det er Violeta Cmiljanic fra Kollerup-Fjerritslev Menighedsråd, der er vores holdkaptajn. Hun vil sørge for at fordele alle tilmeldte, så vi hele tiden er nogen, der går eller løber.

Alle kan være med i vores gruppe – og vi vil rigtig gerne have besøg på vores plads! 

YDERLIGERE INFO: www.stafetforlivet.dk/stafet/f...

Tilmeld dig på FOLK & KIRKE 9690's hold her

Billeder fra stafetten i 2018:

Kategorier Nyheder