Udgivet tir d. 20. aug 2019, kl. 13:48

9690

Sommerens koncertrække »Musik i Han Herred« fortsætter tirsdag 20. august, hvor Øster Svenstrup Kirke lægger rum til en hyldestkoncert til de skønne danske årstider med kendte årstidssalmer og helt nye sange og tekster skrevet af Karen Grarup. I 2018 udgav hun albummet »Karens årstider«, som indeholder syv nye danske sange, og bandet vil spille sange fra dette album. De medvirkende er Kim Bang (kontrabas), Rasmus Birk (guitar), Johannes Aaen Jensen (piano) og Karen Grarup (vokal). 

Torsdag 22. august lægger Mary May Love vejen forbi Kettrup Kirke. Den nordjyske sanger og sangskriver har allieret sig med Johanne Andersson (cello, kor og melodica) samt Kristina Anna (kor og percussion), og med nordjysk underspillet humor fortæller Mary May Love om sangene og synger sig direkte ind i hjertet hos alle med sin varme og fængende stemme. En lyd af skæv, melodisk pop og blød country præger koncerten. 

I Kollerup Kirke kan du tirsdag 27. august opleve Den Danske Salmeduo med Hans Esbjerg (klaver) og Christian Vuust (saxofon og klarinet). Duoen har spændende og stemningsfulde nye bud på den danske salmeskat med respekt for det musikalske udgangspunkt og fornemmelse for den tekstlige baggrund. 

Sæsonen slutter torsdag 29. august i Klim Kirke, hvor Jubilee Singers giver en hyldest til vore store gospellegender Mahalia Jackson, Etta Cameron og Lillian Boutté, krydret med et par Elvis-gospelsange og et touch af Southern og Traditional. Dirigent Ole Jørgensen har været solist i både ind- og udland og har begejstret med sin sang og måde at fortolke sangene på. Med sig har han en gospelgruppe bestående af Pia Grønbech Fink-Jakobsen, Sandra Chimenti og Per Tarpgaard. Ved klaveret sidder Kristian Enevoldsen.

Der er som altid fri entré til koncerterne med mulighed for at kvittere med en gave til Musik i Han Herred.

 • Tirsdag 20. august kl. 19.30 i Øster Svenstrup Kirke
  Koncert med Karen Grarup med band (sang med jazzet tone)
 • Torsdag 22. august kl. 19.30 i Kettrup Kirke
  Koncert med Mary May Love (folk/pop)
 • Tirsdag 27. august kl. 19.30 i Kollerup Kirke
  Koncert med Den Danske Salmeduo − Hans Esbjerg (klaver) og Christian Vuust (saxofon og klarinet)
 • Torsdag 29. august kl. 19.30 i Klim Kirke
  Koncert med Jubilee Singers (gospel/spirituals)
Kategorier Nyheder