Udgivet man d. 5. aug 2019, kl. 14:39

9690

Babysalmesang er babyrytmik i kirkens akustik og en unik mulighed for et roligt, musikalsk og sansestimulerende samvær mellem forælder og baby.

Det er et gratis tilbud til alle børnefamilier i 9690-området, og vi begynder den nye sæson i Fjerritslev Kirke mandag 26. august – et forløb på i alt 10 gange frem til 11. november.

− Undervisningens grundelementer er gentagelse, sang, bevægelse, nærvær og tryghed til tonerne af kendte og mindre kendte salmer. Kirkerummet bidrager med sin helt særlige akustik til den næsten meditative stemning, der ofte opstår til babysalmesang, fortæller Kirkebillen – alias Kirsten Stokholm Jørgensen – der nu har stået for denne populære aktivitet i vores område siden begyndelsen af 2016.

Når sang- og musikdelen er færdig, er der mulighed for, at babyerne kan få sig en lur, og de voksne kan få lidt at spise og drikke, mens snakken går om løst og fast – men dog mest om små børn!

− De voksne får sunget sammen med deres babyer og får samtidigt udvidet og styrket deres netværk. De oplever, at kirken er et sted, der kan rumme alle – også selv om man måske ikke har bedt Fadervor, siden man blev konfirmeret, tilføjer Kirsten Kirkebille. 

Efterfølgeren til Babysalmesang er Børnebongo, der er en musikalsk legestue for 1-3-årige sammen med en forælder. Her bliver aktiviteterne udvidet med bevægelser, leg, dans og musik i større skala, der er tilpasset aldersgruppen, og vi slutter med fælles hygge omkring cafébordene.

Børnebongo foregår i Klim Kirke, og vi begynder lørdag 17. august. Også dette forløb er på 10 gange og strækker sig frem til 28. marts. 

Musikalsk legestue har fået en storebror

Vi er RET glade! For da de ældste børn fra Børnebongo i 9690 blev for store, kom mødrene og foreslog, der blev noget for dem også. Og efter én gang »Bongo for de LIDT store« bad mødrene om mere. Det kommer der nu, og det er for alle børn i 9690 i alderen 4-7 år sammen med en voksen.

Lørdag 24. august mødes vi i Klim Kirke − og lørdag 9. november i Fjerritslev Kirke – hvor vi synger, trommer, går på opdagelse i kirken, spiller, rasler, blæser sæbebobler, danser, får en lillebitte bibelhistorie, leger, laver en kirkesten og en lille kreating, hvor man sidder og hygger med at nørkle lidt sammen med sit barn uden forstyrrelser.

Bagefter er der kaffe, te og juicebrikker til en bid brød og en gang hyggesnak. Husk at fortælle, at I kommer, på telefon 22 98 66 23 (gerne sms). Vi glæder os! 

Kærlig hilsen fra Kirsten Kirkebille og Gitte Kibsgaard-Vester

  • Lørdag 17. august kl. 10.00 i Klim Kirke
    Børnebongo – musikalsk legestue for 1-3-årige
  • Lørdag 24. august kl. 10.00 i Klim Kirke
    Bongo for de LIDT store (4-7-årige)
  • Mandag 26. august kl. 10.00 i Fjerritslev Kirke
    Babysalmesang – babyrytmik 2-10 mdr. 

Tilmelding til alle hold på / nærmere oplysninger hos
kirsten@kirkebillen.dk
eller 22 98 66 23 (gerne sms)

Kategorier Nyheder