Udgivet tir d. 23. jul 2019, kl. 14:35

Nyhedsbrev juli 2019

Her lidt om, hvordan livet er i Familiestøtten i Jammerbugt Provsti lige nu.

Som det ses af billederne, er der gang i Familiestøtten på mange måder. Der er frivillige ude hos familier, der er sommerlejr og "Cykeltur for det gode liv" og mange andre aktiviteter.

Lige i øjeblikket har vi 10 frivillige ude og snakke med børn og familier, og så har vi omkring 10 frivillige, som venter på at komme ud til en familie. Vi har egentlig nok af familier, der gerne vil have hjælp, men somme tider er der familier, som trænger til hjælp i et område, hvor der ikke er frivillige. Det er et vilkår i en så stor kommune som Jammerbugt. Men vi prøver på bedste måde at løse problemet.

Vores erfaringer med at have frivillige ude og hjælpe er meget gode. En lille hjælp kan gøre en stor forskel, og vi mærker stor taknemlighed for vores arbejde.

Vi har igen haft "Cykeltur for det gode liv". Der deltog 23 børn og 23 voksne hjælpere. Også i år blev det en dejlig tur, hvor det var en fornøjelse at se børnene klare at nå deres mål om at cykle 300 km.

Livsmod og livshåb er nøgleordene for målet med cykelturen. Livsmod får man ved at arbejde mod et mål. Det er ikke altid let, men med passende udfordringer bliver man stærkere som barn. Livshåbet har vi alle brug for. Hvis vi ikke har en drøm eller et mål med livet, bliver det ligegyldigt. Derfor er et mål om at cykle til København et meget konkret mål for børn at arbejde for. Vi håber, at der også til næste år vil blive en cykeltur.

Også i år har vi haft sommerlejr sammen med Rotary Han Herred. Rotary havde gjort et stort arbejde i at planlægge en fin lejr på lejrpladsen ved Ørebroskolen. 11 børn fik en god oplevelse med at lave kunst, være sammen og danne nye venskaber.

Bag alle disse aktiviteter arbejder et udvalg i Jammerbugt Provsti med at udarbejde rammer for Familiestøttens arbejde i fremtiden. I de sidste tre år har vi fået mange erfaringer med projektet. Disse erfaringer vil danne baggrund for at lave en ramme med visioner for arbejdet i de kommende år. Et spændende arbejde, som vi glæder os til at fortælle mere om senere. Hvis I sidder derhjemme med gode idéer til, hvad vi kan arbejde med i Familiestøtten, må I meget gerne ringe eller skrive til os.

I ønskes en rigtig god sommer.

Jens Sørensen, koordinator
Familiestøtten Jammerbugt Provsti
E: jso@km.dk | T: 21 34 54 01

Læs nyhedsbrevet i pdf-udgave

Kategorier Nyheder