Udgivet tir d. 23. jul 2019, kl. 11:46

Haverslev-Skræm-Bejstrup

Tirsdag 6. august byder vi igen velkommen til en aften i selskab med feriebørn fra Bobruisk i Hviderusland, hvor følgerne af ulykken på atomkraftværket i Tjernobyl i 1986 stadig er mærkbare.

Det sker i Bejstrup Forsamlingshus, hvor vi indleder aftenen med fællesspisning kl. 18.

God mad, dejlig kage, et glad smil, et interesseret blik − det er det, som gør en dag til en solskinsdag for de børn, som lige nu holder ferie på Bulbjerghjemmet.

Du kan være med til at gøre dagen god ved at spise med (pris kr. 50).

Kl. 20.30  er der aftensang i Bejstrup Kirke, hvor Tjernobylbørnene synger for os, og vi synger for dem. En lille andagt, så børnene kan opleve en dansk kirke.

Tjernobylområdet er endnu præget af følgesygdomme og dyb fattigdom, og derfor skal børnene denne aften have små gaver med hjem.

Du kan hjælpe ved at finde brugt tøj og sko (størrelse er underordnet), skrivehæfter, papir, blyanter og andre skoleting. Tag det med på aftenen, eller aflevér det til Susanne Meelsen, Bejstrupvej 263, telefon 98 22 11 35.

Børnene elsker denne aften og er så spændte. Så det vil glæde dem og deres venner fra støtteforeningen, der arrangerer ferien på Bulbjerghjemmet, om rigtig mange vil møde op.

Så velkommen til en glad aften! Du tilmelder dig senest torsdag 1. august hos Irene Pedersen på telefon 22 83 46 33.

Læs mere om støtteforeningen på www.facebook.com/tjernobylfore...

Med venlig hilsen Forsamlingshuset og menighedsrådet

  • Tirsdag 6. august kl. 18.00 i Bejstrup Forsamlingshus
    Tjernobylaften med fællesspisning og aftensang i kirken kl. 20.30
Kategorier Nyheder