Udgivet tir d. 23. jul 2019, kl. 11:25

9690

Sommerens koncertrække »Musik i Han Herred« fortsætter torsdag 25. juli i Bejstrup Kirke, hvor der inviteres til en aften med guitaristen Mikkel Andersen. Med virtuositet og indlevelse spiller Mikkel Andersen en række værker, som berører det at være menneske. Der vil være musik fra Sydamerika og Spanien, og man vil kunne opleve Bachs store Chaconne, der bevæger sig med en strøm af toner lige ind i sindet på tilhøreren. Oplev musik, som når helt ind − og helt ud!

Tirsdag 30. juli spiller duoen Højlund & Holmsgaard sensommeren ind i Lild Strand Kirke med danske og nordiske sange og viser i perlende nye arrangementer. De kæder dem sammen med svenske polskaer og enkelte nyere nordiske sange af blandt andre Sofia Karlsson, Ingebjørg Bratland og Esbjörn Hazelius. Ingeborg Højlund er uddannet sanger og dirigent med en alsidig baggrund i både rytmisk og klassisk musik. Uffe Holmsgaard er autodidakt spillemand med stor kærlighed til lyden af allehånde strengeinstrumenter.

Torsdag 1. august kommer turen til duoen Vingefang i Oxholm Kirke. Med udgangspunkt i deres stemmer har Vingefang skabt et repertoire, der spænder fra nordiske klange over stemningsfulde franske viser til brasilianske rytmer. Heri blander sig violin, bratsch, cello, klaver, guitar og percussion, og de unge musikere skaber med enkle virkemidler og stor spilleglæde et univers med levende billeder fra deres rejser og oplevelser.

Der er som altid fri entré til koncerterne med mulighed for at kvittere med en gave til Musik i Han Herred.

  • Torsdag 25. juli kl. 19.30 i Bejstrup Kirke
    Koncert med Mikkel Andersen (guitar)
  • Tirsdag 30. juli kl. 19.30 i Lild Strand Kirke
    Koncert med Ingeborg Thisted Højlund (sang, klaver og guitar) og Uffe Holmsgaard Eriksen (forskellige strengeinstrumenter)
  • Torsdag 1. august kl. 19.30 i Oxholm Kirke
    Koncert med Vingefang − Lene Høst og Miriam Ariana (sang, piano og guitar)

 

Kategorier Nyheder