Udgivet man d. 1. jul 2019, kl. 13:13

Musik i Han Herred

9690

Sommerens koncertrække »Musik i Han Herred« fortsætter tirsdag 2. juli i Haverslev Kirke med blokfløjtekvartetten Flauti con Amore. De fire piger er drevet af en uudslukkelig kærlighed til instrumentet og musikken, og der spilles lige fra hjertet − con amore – både kendt, overraskende, ny og gammel musik for 20 blokfløjter i alle størrelser.

Torsdag 4. juli optræder Morten Andersen Krogh (sang) samt Cecilie og Christian Wennerlin Vestergaard (henholdsvis violin og klaver) i Torslev Kirke. Trioen byder på en aften i mindernes og glædens tegn, og der er lagt op til sommerstemning i ord og toner fra den danske skat af sange og melodier.

Tirsdag 9. juli byder Tømmerby Kirke på en orgelkoncert med domorganist Kristian Krogsøe, der spiller værker af bl.a. Bach, Buxtehude, Mozart, Alain og Z. Gárdonyi. I en alder af kun 24 år blev Kristian Krogsøe ansat i Aarhus Domkirke, og han har siden sin debut i Berliner Dom givet koncerter med et bredt repertoire i såvel Danmark som udlandet.

Torsdag 11. juli kommer turen til Hjortdal Kirke, hvor der er lejlighed til at opleve swingende og intens vokaljazz samt kendte danske sommersange i spændende arrangementer, udført af trioen Mette Halle (vokal) Jens Nørholm (piano) og Jimmi Roger Pedersen (bas).

Fredag 12. juli i Øsløs Kirke kommer den svenske folkemusikduo Andas, som består af Mattias Ristholm (vokal og tyrkisk langhalslut/saz) og Anders Peev (vokal og tenornøgleharpe). Her i sommer turnerer de i Danmark med sange fra Astrid Lindgrens univers − specielle, morsomme, opfindsomme, underfundige, men også eftertænksomme og alvorlige sange, som spilles i arrangementer med bund i skandinavisk folkemusiktradition.

Der er som altid fri entré til koncerterne med mulighed for at kvittere med en gave til Musik i Han Herred.

 • Tirsdag 2. juli kl. 19.30 i Haverslev Kirke
  Koncert med Flauti con Amore (blokfløjtekvartet)
 • Torsdag 4. juli kl. 19.30 i Torslev Kirke
  Koncert med Morten Andersen Krogh (sang), Cecilie og Christian Wennerlin Vestergaard (hhv. violin og klaver)
 • Tirsdag 9. juli kl. 19.30 i Tømmerby Kirke
  Koncert med Kristian Krogsøe (orgel)
 • Torsdag 11. juli kl. 19.30 i Hjortdal Kirke
  Koncert med Mette Halle (vokal), Jens Nørholm (piano) og Jimmi Roger Pedersen (bas)
 • Fredag 12. juli kl. 19.30 i Øsløs Kirke
  Koncert med folkemusikduoen Anda

 

Kategorier Nyheder