Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Y’s Men uddelte 100.500 kroner

Y’s Men uddelte 100.500 kroner


# Reportager
Udgivelsesdato Udgivet mandag d. 13. maj 2019, kl. 09:07
Y’s Men uddelte 100.500 kroner

Han Herred Y’s Men’s Club, der har hjemsted i Fjerritslev Kirkecenter, har igen haft en uddelingsrunde af støttemidler til kirkeligt og humanitært arbejde.

Det foregik ved en mødeaften, som blev indledt med et oplæg af Aino Halsboe og Charlotte Christensen om Jammerbugt Familiecenters arbejde. Et meget inspirerende oplæg, som efterfølgende gav mange spørgsmål fra mødedeltagerne. Familiecentret er et arbejdsområde, som vokser i disse år, da sårbare familier i lokalsamfundet kræver flere og flere af disse professionelle hjælpere.

Han Herred Y’s Men havde denne gang et beløb på 100.500 kroner til uddeling. Pengene tildeles efter ansøgning og gik i år til KFUM-Spejderne i Skovsgaard, KFUM-Spejderne i Bonderup, Wonderful Days v/Bjerget Efterskole, KFUM-Spejderne i Tranum, Hjernesagen i Jammerbugt, børnearbejdet i Mission Afrika, uddannelse af mænd via Danmission i Aalborg Stift, Danmarks Kirkelige Mediecenter, KFUM’s Soldaterhjem, »Giv børn med handicap en fremtid« via Mission Øst samt AKO’s arbejde i Rumænien.

De fremmødte modtagere fortalte hver især om deres arbejde, og hvad de bevilgede penge skal bruges til. Han Herred Y’s Men fik stor tak for det arbejde, der gøres i klubben for – især via den årlige annoncelodseddel − at fremskaffe penge, som kan gøre nytte i mange sammenhænge.

De lokale Y’s Men, hvis nuværende præsident Kirsten Lundtoft Nielsen ses forrest til venstre, havde denne gang 100.500 kroner til uddeling blandt kirkelige og humanitære projekter ved seneste mødeaften i Fjerritslev Kirkecenter. Privatfoto.