Udgivet tir d. 4. dec 2018, kl. 11:40

9690

Væggene i Kirkecentret er fra tid til anden udsmykket med værker af lokale kunstnere, og i de kommende tre måneder er det kunstnerduoen Birthe Holmgaard og Helle Christiansen, der udstiller. De har sammen Atelier Tanté, der ligger lidt uden for Tranum, i hvad de selv kalder for noget af den mest fantastiske natur, der findes.

− Man kan sige, at det nærmest er en miniudgave af Edens Have! lyder det begejstret fra de to kunstnere.

− Vi har begge talrige udstillinger bag os og deltager løbende i forskellige kurser. Vi er legende og søgende ud i det kunstneriske univers og prøver gerne nye materialer og grænser af.

Der er meget natur i vores billeder, for når vi er midt i naturen, kan vi ikke undgå at blive inspireret af det, vi har lige uden for døren: Der er træerne i skoven, dyrelivet, heden med de smukke blomster og det barske Vesterhav.

Vi indfanger stemninger og lader det pirre sanserne, så malerierne er en historiefortælling, hvor man kan gå på opdagelse.

Nogle af billederne har været med i årets projekt »Kunst i Kirken« i hele Brovst-området, hvor temaet var »Hvad skal jeg sige?«, der er taget fra den smukke Brorson-salme »Op, al den ting, som Gud har gjort«.

Kategorier Nyheder