Udgivet man d. 29. okt 2018, kl. 14:31

Kettrup-Gøttrup

Efter to bragende succeser med friluftskoncerter i Gøttrup Grusgrav er Kettrup-Gøttrup Menighedsråd, Ørebro Beboerforening og Ørebro Boldklub igen klar med programmet for et stort anlagt arrangement i de rustikke omgivelser. 

Der er nu åbnet for billetsalget til en koncert 14. juni 2019 med sangeren Ann-Mette Elten og hendes mand, komponisten og musikeren Niels Kirkegaard, som får følgeskab af Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver. Ann-Mette Elten er især kendt fra popbandet »På Slaget 12«, men har i de senere år også givet sig i kast med et mere klassisk repertoire.

Endvidere kommer koret Concentus fra Aalborg og synger gospel på højt niveau, ikke mindst inspireret af norske Oslo Gospel Choir. Der bliver også kræset for den musikalske side med trommer, elguitarer med videre.

Og endelig følger arrangørerne traditionen fra de to foregående koncerter op med et besøg af trompetisten Per Nielsen, der ligesom tidligere akkompagneres af Carl Ulrik Munk-Andersen.

− Så alt i alt bliver det igen en koncert, der appellerer til en meget bred målgruppe, lyder det fra menighedsrådsformand Kent Røge. 

Kent Røge oplyser, at der ud over selve entrébilletten også kan købes billetter til spisning fra kl. 17.30 på koncertdagen. Ellers er der selvfølgelig mulighed for at købe både mad og forfriskninger i løbet af koncerten, tilføjer han.

I lighed med den seneste grusgravkoncert er der endvidere sørget for gratis bustransport, idet to busser vil køre i pendulfart fra kirkepladsen i Fjerritslev fra kl. 17.00, og indtil første artist går på scenen kl. 18.30. Tilsvarende kører busserne retur til Fjerritslev, straks efter at koncerten er slut ved 22-tiden.

Kent Røge minder om, at publikum selv skal medbringe klapstol eller andet at sidde på, ligesom et varmt tæppe kan være rart at have ved hånden, efterhånden som aftenkøligheden falder på.

Billetter à kr. 125 (+ evt. spisning kr. 75) købes hos Kent Røge Køkkencenter / Hanbo Design på Industrivej 9 i Fjerritslev, telefon 40 60 51 51

Kategorier Nyheder