Udgivet fre d. 26. okt 2018, kl. 08:23

Nyhedsbrev

Oktober 2018

I dette brev vil jeg fortælle lidt om livet i Familiestøtten i Jammerbugt Provsti.

 

Cykeltur for det gode liv

I juli måned kulminerede vores træning til cykelturen for det gode liv med turen til København. Der var 23 børn og 14 voksne med på turen. Det blev på alle måder en kæmpe oplevelse. Det var en fantastisk følelse at se børene sidde og spise i Grøften i Tivoli oven på fire hårde dage med 300 km cykeltur bag sig. Alle havde nået det mål, de havde sat sig. Det kan ikke undgå at give selvtillid, og noget man kan bære med resten af livet.  

Efterfølgende har en gruppe med medlemmer fra Ønskeland, DGI, Jammerbugt Kommune og Familiestøtten i Jammerbugt arbejdet med at finde økonomi til at fortsætte projektet i en udvidet form. Vi arbejder på, at børene kan komme til at lave aktiviteter hele året rundt. Vi vil gerne have, at børnene både laver lokale aktiviteter og fælles aktiviteter på Ønskeland. Lige nu ligger der ansøgninger hos fonde, som vi venter spændt på. 

Ønskeland på Øland er blevet tildelt AaB’s pris: Hele Nordjyllands Håndsrækning. I den anledning skal vores cykelbørn bringe kampbolden fra Ønskeland til Aalborg til AaB’s næste hjemmekamp mod Vendsyssel søndag 28. oktober. Derfor var børnene på Ønskeland søndag 21. oktober for at træne til Aalborgturen. Det blev en hyggelig søndag med en cykeltur, god mad og tur i svømmehallen. 


Foredrag

Af og til er jeg ude at fortælle om Familiestøttens arbejde. Jeg har bl.a. været i Lions i Pandrup, hvor to af cykelbørnene, Celina og Paw var med. 5. november skal vi til klubmøde i Lions Hvetbo, og i det nye år besøger vi Vesterhavsfruerne i Fjerritslev, og 13. februar besøger vi Kirkeladen i Hune til en sogneaften.

Vi vil meget gerne fortælle om vores arbejde. Så hvis I har lyst til at høre om vores arbejde, kan I bare kontakte Familiestøtten i Jammerbugt.


Fårup Sommerland

I efterårsferien var alle børn samt frivillige, der er i berøring med Familiestøtten, inviteret til Fårup Sommerland. Det var, fordi en tidligere elev på Han Herred Efterskole, Frederikke, som arbejder i Fårup, sammen med sine kolleger havde samlet fribilletter til os. En stor gestus, som gav os en rigtig dejlig dag. Vi var 45 børn og voksne af sted, og der skal lyde en stor tak til Frederikke og hendes dejlige kolleger. 


Arbejdet med familier og børn

Det går fint med at arbejde med familier og børn i Jammerbugt Provsti. Lige nu hjælper vi omkring 20 familier i Jammerbugt Provsti. Det er dejligt at kunne mærke den taknemlighed, der er for vores hjælp.

Ofte er jeg forbavset over, hvor lidt der skal til for at gøre en forskel. Hvis du går og tænker på, om det kunne være noget for dig, kan du bare ringe til undertegnede og få en snak om, hvad arbejdet går ud på. Vi kan altid bruge en hånd.

I den kommende tid kommer der flere spændende opgaver. Der skal arbejdes med sommerlejr og cykelprojekt, og i provstiet skal vi snakke om målsætninger og udviklingsmuligheder for vores arbejde. 

Med venlig hilsen
Jens Sørensen, koordinator
Familiestøtten Jammerbugt Provsti
M: jso@km.dk
T: 21 34 54 01
F: www.facebook.com/familiestotte...

Kategorier Nyheder