Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Forrygende kulmination på årets konfirmandundervisning

Forrygende kulmination på årets konfirmandundervisning


# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet fredag d. 8. april 2016, kl. 09:52
Forrygende kulmination på årets konfirmandundervisning

De 110 konfirmander i 9690-området, der normalt er fordelt på fem hold med hver sin sognepræst, holdt torsdag 7. april en gigantisk afslutning på sæsonens konfirmandundervisning. Arrangementet foregik i Fjerritslev Kirkecenter og Fjerritslev Kirke.

Hele dagen stod i gospelmusikkens tegn, og efter en kort indledning holdvis mødtes alle konfirmanderne med musikeren Joachim Hejslet for at få varmet stemmer og kroppe op og indøve dagens program. Det viste sig hurtigt, at den erfarne gospelmusiker havde et rigtig godt greb om at få alle med sig, og stemningen var helt i top.

Der var tre sangsessioner i løbet af dagen, inden konfirmanderne samledes til lydprøve i kirken sammen med Joachim Hejslet og hans band. Lidt efter lidt fyldtes kirkerummet til bristepunktet af forventningsfulde familiemedlemmer til konfirmanderne, og så snart sognepræst Lotte Sandø Heftye havde indledt gudstjenesten, gik det løs med det ene forrygende gospelnummer efter det andet. Også rundt om på kirkebænkene blev der klappet, trampet og rakt armene i vejret.

Nu forestår så selve festdagene med konfirmationer rundt om i sognekirkerne:

  • 17. april i Vust Kirke
  • 22. april i Vester Thorup Kirke
  • 24. april i Klim Kirke
  • 5. maj i Skræm Kirke, Bejstrup Kirke, Hjortdal Kirke, Kettrup Kirke og Kollerup Kirke
  • 8. maj i Haverslev Kirke, Gøttrup Kirke og Fjerritslev Kirke

Lister over konfirmandernes navne bringes på kirkesiden i Fjerritslev Ugeavis i ugen op til konfirmationen.Se hele billedgalleriet her


Se og lyt med i videoen herunder: