Udgivet ons d. 9. mar 2016, kl. 09:23

Den anden fælles undervisningsdag – også kaldet »blokdag« – for de fem konfirmandhold i 9690-området havde fokus på påsken. Arrangementet fandt sted tirsdag 8. marts og bød på endnu en oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Efter indledning med påskesalmesang i Fjerritslev Kirke med organist Jan Rox Eriksson og et lille band, som var etableret til anledningen, fortsatte de 110 konfirmander og deres præster i Kirkecentret, hvor Klaus Højgaard Laursen optrådte med »BibelenLive« og reciterede hele Markus-evangeliet helt uden manuskript.

– Han gjorde det både dygtigt og levende, fortæller sognepræst Gitte Kibsgaard-Vester, der også benyttede anledningen til at tage et foto af Klaus Højgaard Laursens optræden foran konfirmanderne.

Eftermiddagen tilbragte konfirmanderne hjemme i deres respektive konfirmandstuer med deres egen præst og forskellige emner på programmet.

Næste fællesarrangement for 9690-konfirmanderne er gospeldagen torsdag 7. april, afsluttende med gospelgudstjeneste i Fjerritslev Kirke om aftenen.
Klaus Højgaard Laursen er i gang med at recitere hele Markus-evangeliet dygtigt og levende for 110 lyttende konfirmander i Kirkecentret. Foto: Gitte Kibsgaard-VesterSe og lyt til en bid af Markus-evangeliet i videoen her

Kategorier Nyheder