Velkommen til Babysalmesang

 

Babysalmesang er blevet meget populært rundt om i Danmark. Forældre og barn oplever her at blive stimuleret i fællesskab både musikalsk, motorisk og sanseligt. Samtidig er det noget særligt at kunne mødes på en hyggelig måde med andre om noget, som også føles meget stort.

Vi har et tilbud til børn i alderen 2-10 mdr. sammen med deres mor eller far. Det er et fælles tilbud for alle, der bor i 9690 Fjerritslev uanset hvilket sogn, du måtte høre til.

Babysalmesang foregår i Fjerritslev Kirke over 10 gange og er et tilbud til forældre om et musikalsk, motorisk og sanseligt stimulerende samvær med deres babyer i alderen 2-10 måneder.

Salmernes enkle tonesprog og kirkens akustik stimulerer det lille barns musikalitet, sprog og rytmesans. 

Men Babysalmesang er mere end bare sang. Det er fagter og danse – sæbebobler og rasleæg − intenst nærvær og kommunikation mellem baby og forælder. Babysalmesang er babyrytmik – i kirkens akustik!

Vi synger og danser i kirken i ca. 45 minutter, og så drikker vi en kop kaffe/te, spiser et stykke brød og får vendt verdenssituationen.

Undervisningen varetages af Sara Bundgaard. Der er begrænsede pladser så skynd dig at melde dig til på 22 87 80 98 (Sara). Det er gratis at deltage.